Вітання.
|
|
Люпий | Дата: Неділя, 05.06.2011, 22:16 | Повідомлення # 31 |
Живу тут
Група: Друзі
Статус: Offline
| ВІтаю Роман. Щастячка, здоров'я і всього найкращого.
ЛЮПИЙ
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Неділя, 12.06.2011, 11:28 | Повідомлення # 32 |
Полковник
| Вітаю всіх форумчан з Зеленими Святами !!!!!!
Зелена неділя у батьковій хаті, І повно рай-цвіту, і ласки з теплом. Які ми з правіку любов’ю багаті. Зелена неділя у нас за столом. Церковні подзвони і поля освята. З любистку-барвінку горять три свічі. І хата свята, і освячена м’ята , І стіл, і на ньому пухкі калачі. Сидять доокола і діти і внуки, А з ними козацькі й чумацькі пісні. На вишитій скатерті – батькові руки, І мамині руки - два дива святі. І вікна в любистку, і стіни в уборах, І гладить маленький Ісусик ягня. В зелену неділю, неначе в Соборах, - Довкола любові Вкраїнська рідня!
|
|
| |
Вова100% | Дата: Четвер, 23.06.2011, 04:11 | Повідомлення # 33 |
Полковник
Група: Заблоковані
| У нас аж три іменинники за день.Amas.Leo.Боник.Хоч ми можливо і не знайомі,але всього найкращого вам всім,великої риби і багато,нехай на вас нападають гроші і файні дівчата,а ще здоров"я і щастя!
|
|
| |
amas | Дата: Четвер, 23.06.2011, 11:10 | Повідомлення # 34 |
Новачок
Група: Користувачі
| Дуже дякую і Вам всього самого найкращого!!!!!!!!!
|
|
| |
Банан | Дата: Четвер, 23.06.2011, 21:06 | Повідомлення # 35 |
Адмін
Група: Адміністратори
| Також приєднуюсь до привітань, бажаю ВАМ щастя, здоров"я, та всіх земних благ!
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Неділя, 10.07.2011, 11:41 | Повідомлення # 36 |
Полковник
| Вітаю всіх рибацюг із всесвітнім днем рибака !!!!!!!!
Трохи про історію самого свята... 27 червня: головне свято всіх рибалок світу Дню рибака всього 26 років, а головному атрибуту риболовлі - вудці - вже 16 тисячоліть. ! Це свято народилося в 1985 році. Передував цьому серйозний захід - Міжнародна конференція з розвитку рибальства, що проходила в Римі. Одним з її рішень і було установа торжества, що об'єднує всіх любителів риболовлі.І якщо День рибалки відносно молодий (йому всього-то 26 років), то головному атрибуту цього заняття - вудці - вже 16 тисячоліть! Перші робили вудку зі звичайних палиць, волосінню «підробляла» ліана, а гачком служила заточена з вигином деревинка або кістка.Риболовля вже і в ті далекі часи була не тільки засобом добування їжі. У Стародавньому Єгипті багаті люди так розважалися. Саме там були винайдені засоби для ледачих рибалок: мережі і сачки. Стародавні римляни теж любили рибну ловлю.Їх філософи вважали, що дане заняття сприяє розвитку проникливості та спостережливості. У Франції в середні століття рибальство було взагалі заняттям обраного кола і регламентувалося королівськими указами.Ловити рибу могли тільки організовані рибальські цехи, священики і аристократи. Перший трактат про рибну ловлю був виданий в Англії в XV столітті. Причому написала його жінка - настоятелька одного з жіночих монастирів, абатиса Джуліана Бернерс! Вона систематизувала різні рибальські снасті, приманки і техніки лову. Історики припускають, що вона росла при дворі, де навчилася полюванні і риболовлі, а потім запровадила рибну ловлю в життя монастиря заради прожитку монахинь.
Джерело www.segodnya.uaДодано (10.07.2011, 11:41) ---------------------------------------------
|
|
| |
|
|
Люпий | Дата: Понеділок, 08.08.2011, 16:15 | Повідомлення # 39 |
Живу тут
| Quote (DrEx) БАНАН ВІТАЮ З ДНЮХОЮ БАЖАЮ НУ ПРОСТО ВСЬОГО ЧОГО ХОЧЕШ САМ І я Приєднуюсь до привітань.
ЛЮПИЙ
|
|
| |
DrEx | Дата: Понеділок, 08.08.2011, 17:53 | Повідомлення # 40 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| Quote (Люпий) І я Приєднуюсь до привітань.
жулік самому лєнь щось написати
|
|
| |
|
Люпий | Дата: Понеділок, 08.08.2011, 22:35 | Повідомлення # 42 |
Живу тут
| Quote (DrEx) жулік самому лєнь щось написати З фантазією важкувато.
ЛЮПИЙ
|
|
| |
Банан | Дата: П`ятниця, 12.08.2011, 15:37 | Повідомлення # 43 |
Адмін
| ВСІМ дякую запривітання! Міні дуже приємно!
|
|
| |
DrEx | Дата: П`ятниця, 12.08.2011, 19:36 | Повідомлення # 44 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| ти де пропав, я думав ти десь виїхав
|
|
| |
Банан | Дата: Субота, 13.08.2011, 14:52 | Повідомлення # 45 |
Адмін
| Нє, нікуди не виїжав! Тай ти недаєш про себе чути! Дзвони!
|
|
| |