Був на рибалці...
|
|
Банан | Дата: Четвер, 23.06.2011, 16:46 | Повідомлення # 31 |
Адмін
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Був на рибалці трохи половили щучку та окуня: Вибачайте забув перевести дату на фотоапараті!
|
|
| |
ВЄТАЛЬ | Дата: Четвер, 07.07.2011, 22:35 | Повідомлення # 32 |
Старожил
Група: Користувачі
| Був сьогодні на рибалці мій тато Іван звіт за нього.Короп 3.900кг.І кілька карасиків .
|
|
| |
Люпий | Дата: П`ятниця, 08.07.2011, 01:00 | Повідомлення # 33 |
Живу тут
Група: Друзі
| Quote (ВЄТАЛЬ) Був сьогодні на рибалці мій тато Іван звіт за нього.Короп 3.900кг.І кілька карасиків . Прикріплення: 3965959.jpg(295Kb) · 0056582.jpg(191Kb) · 0003856.jpg(222Kb) · 5208463.jpg(259Kb) · 9439794.jpg(251Kb) Непоганий карпик. На шо взяв?
ЛЮПИЙ
|
|
| |
ВЄТАЛЬ | Дата: П`ятниця, 08.07.2011, 12:30 | Повідомлення # 34 |
Старожил
| Гнойовий червяк
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Понеділок, 25.07.2011, 18:58 | Повідомлення # 35 |
Полковник
| Накінець сьогодні вирвався на рибалку, ще такої тривалої перерви не робив (роботи вагон коло хати. ) І то лише до 11-ї ранку. Одна вудка на карася, друга "заряжена" на коропа. Вся риба находиться в зарослях, тому прийшлося побігати по ставку, щоб знайти підходяще місце. Наживка - опариш, кукурудза, манка. Отже результат, 3 кг карася і короп 3.9 кг. Вже після рибалки мені шепнули на вухо, що воду приспустили (гади такі... ) Стало зрозуміло чому мав тільки дві покльовки коропа(один зійшов). Але результатом всерівно задоволений і накінець-то відвів душу
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Вівторок, 23.08.2011, 19:59 | Повідомлення # 36 |
Полковник
| Вирвався нині знову на рибалку зранку. Як завжди, із-за браку часу водойму вибирав найближчу . Ціль - короп. Наживка - варена картошка. Результат - на фото. Найбільший - 3.2кг.
|
|
| |
DrEx | Дата: Вівторок, 23.08.2011, 21:53 | Повідомлення # 37 |
Генерал-майор
Група: Модератори
| ВОВІК якщо так і піде далі то там риби скоро не лишиться
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Вівторок, 06.09.2011, 09:48 | Повідомлення # 38 |
Полковник
| Quote (DrEx) ВОВІК якщо так і піде далі то там риби скоро не лишиться Враховуючи те ,що я рибачу там не частіше як раз в дві неділі, то риби стане не на один сезон
Додано (06.09.2011, 09:48) --------------------------------------------- Люблю рибалку в понеділок Можна зекономити на прикормі І стажорів нема.
Найбільшому - 3.1кг
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Понеділок, 26.09.2011, 21:37 | Повідомлення # 39 |
Полковник
| Благо, що є де хоча б годинку, в любий час, порибалити...
2.8кгДодано (26.09.2011, 21:37) --------------------------------------------- Був сьогодні на рибалці. Погода чудова, понеділок, от і не втримався Правда зранку настрій спортився, коли побачив на ставку лебедя, того самого, що зустрічав ще минулого тиждня.Якісь виродки застрелили його пару, от він досі шукає її по ставку. Сердце кров"ю наливається, дивлячись на таку картину.Уроди, їх би шрапнеллю напомпувати !!! Нічого святого в людей, якщо можна їх так назвати, немає ! Адже такої відданості нам би запозичити людям. Як тільки рука піднялася на таку красу. І, що основне, він теж приречений, адже без пари не полетить. Шкода його невимовно. Розрада прийшла як спіймав першу рибу. В загальному зловив 4 коропи. Найбільший заважив 3.8 кг. Короче рибалка удалась, незважаючи на те, що три зійшло. Один потягнув би за четвірку, керуючись відчуттями.Але не суджений був. Вибачаюсь за неякісне фото мобілою.
|
|
| |
Jurist | Дата: Четвер, 13.10.2011, 08:53 | Повідомлення # 40 |
Недавно тут
| вот еще два ролика с трофеями этого сезона. Сазан даже более ценный трофей, нежели задесяточный щук. В нашем регионе сазан вообще оч редкий рыб и его на сколько я знаю никто специально даже и не пытается ловить. Про то что он к бракам в сети попадается я ток несколькослучаев слышал. А учитывая, что для спиннингиста сазан трофей редкий, то тем более ценность его поимки высока и архи приятна p.s. каюсь, сазан был съеден
http://www.youtube.com/watch?v=TMTDuFFscug
http://www.youtube.com/watch?v=Z2QZXrHc7e0
Повідомлення відредагував Jurist - Четвер, 13.10.2011, 08:53 |
|
| |
ВОВІК | Дата: П`ятниця, 21.10.2011, 20:47 | Повідомлення # 41 |
Полковник
| Мій любимий ставок спустили.............................
|
|
| |
Jurist | Дата: Субота, 22.10.2011, 21:56 | Повідомлення # 42 |
Недавно тут
| Quote (ВОВІК) Мій любимий ставок спустили............................. у нас к счастью такое не возможно... но есть другая беда, в морозные зимы, когда толстый лед и сильные морозы многи е водоемы (как озера так и реки) "выгорают"... замор случается. Т.е. промерзают все ручьи и под лед не поступает свежая вода с кислородом... и рыб тупо задыхается по весне все берега таких водоемов укрыты мертвой рыбой, сороки и вороны до такой степени обжираются что реально взлететь не могут...зрелище жуткое. На реках вообще каждую зиму по основному руслу замор случается...вся рыба уходит в протоки и ручьи, где есть свежая вода, собирается у родников и ключей. Браконьеры каждый год в таких местах черпают рыбу. Прорубают во льду майны и рыба сама в них лезет за свежим воздухом...рыбу в таких местах просто вычерпывают сачками в неимоверных колличествах:(((
|
|
| |
ВОВІК | Дата: Неділя, 23.10.2011, 13:31 | Повідомлення # 43 |
Полковник
| Quote (Jurist) у нас к счастью такое не возможно... но есть другая беда, в морозные зимы, когда толстый лед и сильные морозы многи е водоемы (как озера так и реки) "выгорают"... замор случается
В тім то й справа, що теж рятував рибу на нім під час замору і він так щедро в цім році мені цим відплачував.....А тепер все пропало....все пропало !!!
|
|
| |